بالا بردن فروش رستوران کوچک ، کار ساده ایست

ما در بالا بردن فروش رستوران کوچک شما کمکتان میکنیم

بزرگان این صنف می دانند، مزه ی غذا باید همیشه به همان شکلی باشد که روز اول بوده است.

هیچ کس نمیگوید این کار ساده ایست .به خصوص زمانی که شما از جای دیگری مواد خود را تهیه کنید

یا زمانی که آشپز شما تغییر کند اما به هر ترتیب نباید بگذارید طعم خوش غذاهای شما تغییر کند.

این مورد فقط در رستوران نیست و در همه کاری اگر سبک کار تغییر پیدا کند، مشتریان ثابت ریزش پیدا میکنند .

حال چرا با کمی پشتیبانی از این مورد جلوگیری نکنیم و از مشتریانمان طعم غذارا نپرسیم؟؟؟

عجیب غریب باشید :

یک پیشنهاد منحصر به فرد : زودپز ، پیتزا سارا، رویال برگر و …
اگر انقدر خاص باشید که کسی نتواند مثل شما باشد، حتما برنده اید. نگران عجیب بودن نباشید.

فقط عجیب باشید. اینگونه می توانید به یک رستوران کوچک و پرفروش تبدیل شوید.

بالا بردن فروش رستوران کوچک شما کار ساده ایست، کافیست اولین باشید :

اولین بودن در هر کاری یعنی پیروزی.
یادم است که زودپز که فقط ۳ نفر پرسنل داشت، پس از آوردن اولین ظروف آلومینیومی به شهر ما توانست آنقدر آوازه کسب کند که پس از ۵ ماه مجبور شد رستوران خود را عوض کند و ۱۱ پرسنل دیگر به آنها اضافه کند. زودپز همین چند وقت پیش به عنوان اولین رستوران شهر سایت و اپلیکیشن خود را به همه ارائه کرد.

جالب است که بدانید نو آوری زودپز ارائه موقعیت پیک در مسیر به مشتریان است که هنوز در ایران وجود ندارد. پیشنهاد میکنم بهش سر بزنید…

کیفیت و تازگی :

foodsis

آقای امینی می گفت از زمانی که رستورانش یک رستوران کوچک بود، هر روز صبح شخصا برای تهیه مواد اولیه به بازار می رود

و تازه ترین و بهترین ها را خرید می کند ؛ می گفت نمی گذارد لکه ای چربی روی گوشت باشد.
رستوران های پر مشتری میدانند که مشتری همیشه پای کیفیت می ماند. پس کیفیت را به هیچ عنوان کاهش ندهید.

به مشتریاتون انقدری برسید که :

اشخاصی که به رستوران شما می آیند حتما از دوستداران غذا هستند. یعنی اگر شما در مقام رستوران دار باشید،

می دانید که مشتری های شکمویی دارید! حال باید آنها را راضی کنید. چگونه ؟ با غذای زیاد !

موردی که همه این روزها رعایت میکنند . آنها نمیخواهند مشتری گرسنه بیرون برود و با این کار به هدف خود یعنی بالا بردن فروش رستوران کوچک خود برسید.

سریعتر باشید :


در برخی ساندویچی ها، فاصله سفارش مشتری تا تحویل ، از ۳ دقیقه بیشتر نخواهد شد .
خب؟ چه کسی از سرعت بدش می آید؟ خصوصا در دوره و زمانه امروز

اگر سرعت در ارسال بیرون بر غذا برای شما هم مهم است از ؛؛؛؛اپلیکیشن مخصوص پیک های رستوران؛؛؛؛ غافل نشوید و همیشه پیک ها را مدیریت کنید.

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده اند.پر کردن این فیلد ضروری است *